Menu
Sfeerfoto De Zijtak hovenier en klussenbedrijf Nieuw-Amsterdam/Veenoord

Onderhoud

Een tuin heeft onderhoud nodig

Een nieuw aangelegde tuin ziet er meestal al fantastisch uit! Frisse aarde en fris groen en strakke betrating dat geheel waterpas ligt. Een paar jaar later is de begroeing nog mooier geworden. Grotere bomen en struiken zorgen voor meer privacy in uw tuin en geven meer bloemen!

Maar nog weer wat later beginnen sommige struiken en bomen wel erg groot te worden! Tijd om te snoeien wat daardoor wordt het geheel niet alleen te groot maar blijft alles ook bloeien.

Tuinonderhoud door De Zijtak laten uitvoeren

Wanneer u niet alle snoei- en onderhoudswerkzaamheden zelf kan of wilt uitvoeren kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen. Hierin zijn we flexibel. Wilt u eens per paar een onderhoudsbeurt voor uw tuin of wilt u dit vaker? We gaan graag met u in gesprek en zetten onze expertise in voor een goed advies met bijpassend aanbod.

Opfrisbeurt

Na verloop van jaren kan het zijn dat uw tuin een opknapbeurt kan gebruiken. Struiken met kale stammen, afgestorven planten of bomen die te groot zijn geworden. Misschien zijn uw terrassen verzakt of wilt u nu eindelijk toch een vijver? Of wilt u er juist vanaf. Het aanleggen van een nieuwe tuin is een optie maar u kunt er ook voor kiezen om een tuinrenovatie uit te laten voeren.

Bij een tuinrenovatie bespreken we met u uw wensen en de mogelijkheden en verzorgen de uitvoering van de plannen.

meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op