Menu
Sfeerfoto De Zijtak hovenier en klussenbedrijf Nieuw-Amsterdam/Veenoord

Advies en ontwerp

Wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen dan kunt u bij ons terecht voor advies en een levensecht 3D tuinontwerp. Al vele jaren jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Ons deskundige en vakbekwame team maakt van uw tuin een plaatje!

Oog voor persoonlijke wensen

Bij een tuinontwerp gaan wij uit van uw persoonlijke wensen. In een gesprek bij u thuis of op het bedrijf bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden ter plekke. We leveren deskundig advies over uw situatie en samen werken wij de ideëen uit in een tuinontwerp en een beplantingsplan. Wij kunnen de plannen voor uw tuin tevens uitwerken in een levensecht 3D ontwerp, waarbij u al door de nieuwe tuin kunt ’vliegen’! Zie de onderstaande voorbeelden van onze 3D tuinontwerpen!

Bij ons kunt u virtueel door uw nieuwe tuin vliegen!

 

Een compleet pakket voor de tuin

Wij verzorgen het complete pakket voor al uw tuinbehoeften. Van 3D ontwerp tot en met de tuinaanleg, compleet met sierbestrating, terrassen en vijvers, geheel naar uw wens. Wilt u het onderhoud van de tuin (deels) uitbesteden? Ook daarvoor komen onze ervaren tuinmannen graag langs!

meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op