Menu
Sfeerfoto De Zijtak hovenier en klussenbedrijf Nieuw-Amsterdam/Veenoord

Aanleg en renovatie

Nieuwe tuin laten aanleggen?

Voor de aanleg van uw tuin bieden wij een totaalpakket. Van het maken van een (3d) tuinontwerp tot en met het aanleggen van de tuin. We hebben ons eigen materieel waardoor we geen werkzaamheden uitbesteden. Voor alle tuinen hebben wij de juiste machines. Maar uiteraard zijn alleen machines en gereedschappen niet voldoende. Wij werken met een team van ervaren hoveniers die elk plan tot leven weten te wekken!

UW DROOMTUIN

Of u nu een strakke moderne tuin, een weelderige romantische tuin of een onderhoudsvrije tuin wilt, wij kunnen u adviseren en wij kunnen het realiseren. Op basis van een tuinontwerp, die wij in samenspraak met u maken, verzorgen wij op professionele wijze de aanleg van uw tuin. U ziet in enkele weken uw droomtuin ontstaan door kundige handen van onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers. Kijk eens naar de projecten voor diverse tuinen die wij hebben aangelegd.

Tuinrenovatie

Misschien bent u net verhuisd en wilt u de nieuwe tuin naar uw eigen smaak maken. Maar er staat een mooie boom of een aantal mooie struiken die u wilt behouden? Of u wilt uw huidige tuin eens een flinke opknapbeurt geven en een deel van de beplanting vervangen door nieuwe of andere planten?
Dan biedt een tuinrenovatie van uw tuin de uitkomst. Hierbij worden bepaalde delen van uw tuin behouden en krijgt de rest een complete make-over. Geen complete tuinaanleg maar een aanpassing om de tuin helemaal naar uw smaak te maken en het goede van de huidige tuin te behouden.

 

meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Neem contact met ons op