Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

onderhoud

Misschien bent u net verhuisd en wilt u uw nieuwe tuin naar uw eigen smaak maken, maar er staat een mooie boom of een aantal mooie struiken die u wilt behouden? Of u wilt uw huidige tuin eens een flinke opknapbeurt geven en een deel van de beplanting vervangen door nieuwe of andere planten?
Dan biedt renovatie van uw tuin de uitkomst, hierbij worden bepaalde delen van uw tuin behouden en krijgt de rest een complete make-over.

opfrisbeurt

Na verloop van jaren kan het zijn dat uw tuin een opknapbeurt kan gebruiken. Struiken met kale stammen, afgestorven planten of bomen die te groot zijn geworden. Misschien zijn uw terrassen verzakt of wilt u nu eindelijk toch een vijver? Of wilt u er juist vanaf. Het aanleggen van een nieuwe tuin is een optie maar u kunt er ook voor kiezen om een tuinrenovatie uit te laten voeren.

Bij een tuinrenovatie bespreken we met u uw wensen en de mogelijkheden en verzorgen de uitvoering van de plannen.

Maak een afspraak

 

BEKIJK HIER EEN AANTAL VOORBEELDEN

 
Copyright © 2020 De Zijtak