Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

advies & 3d ontwerp

Wanneer u een nieuwe tuin wilt aanleggen dan kunt u bij ons terecht voor advies en een 3D tuinontwerp.
Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Ons deskundige en vakbekwame personeel maakt van uw tuin een plaatje!

Oog voor persoonlijke wensen

Bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin gaan wij uit van uw persoonlijke wensen. In een persoonlijk gesprek bij u thuis of op het bedrijf bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden ter plekke. We leveren deskundig advies over uw situatie en samen werken wij de ideëen uit in een tuinontwerp en een beplantingsplan.

Een compleet pakket

Wij verzorgen de aanleg van uw nieuwe tuin.  Van 3D ontwerp tot en met de aanleg, compleet met sierbestrating, terrassen en vijvers, geheel naar uw wens.

Maak een afspraak

 
Copyright © 2020 De Zijtak